Satsa på fler ljuskällor när du inreder

Visst har du hört det förut? Det där med att de allra flesta av oss faktiskt inte har tillräckligt med belysning i våra hem?

Användbara spotlights

Enade står de, de flesta inredningsexperter, när de säger att vi bör satsa mycket mer på belysning när vi inreder våra hem. Inte bara hem, utan även trädgården och balkongen är platser som vi gärna glömmer bort när det gäller ljuskällor.
Spotlight är en utomordentligt bra ljuskälla som fungerar i de flesta miljöer. Med en LED spotlight skapar du enkelt effektfulla miljöer och höjer atmosfären. LED spotlights har många fördelar, som exempelvis att de avger starkare ljust men använder sig av 80 procent mindre energi. Och som inte det vore nog – LED spotlights har en livslängd som är så mycket som tjugofem gånger längre än traditionella halogenspotlights.

Gigantiskt utbud

Du hittar LED spots i en mängd olika utföranden och du kommer garanterat att hitta de LED spots som passar dig och dina behov allra bäst. Många av de LED spots som finns på marknaden är dessutom dimbara, vilket är toppen när det gäller att skapa effektfulla och hemtrevliga stämningar.
En annan mycket trevlig aspekt vad beträffar spotlights är att de inte avger någon värme. Det gör att du aldrig behöver tänka på att något kan brännas. Spotlights är dessutom helt flimmerfria. Detta gäller givetvis all form av LED-belysning.
Du kan välja LED spotlights i flera olika färgtemperaturer, allt efter dina önskemål. Om det är en mysig stämning du vill åt, väljer du förslagsvis extra varmvitt. Om du söker ett behagligt ljus men ändå ett neutralt sådant är det varmvitt du ska kika på. I utrymmen där du behöver se extra bra, till exempel på kontor eller på ett lager, är det kallvitt ljus som blir bäst. Slutligen kommer vi till dagsljusvitt som passar bäst inom exempelvis sjukvården och i målerier.