Hur du använder dig av julgransbelysning

Oavsett om du har valt ett konstgjort eller riktigt träd i år, kommer lampor som hänger på din julgran att ge den det rätta utseendet. När det gäller julgransbelysning, köp det här. När det gäller detta med att hänga upp din julgransbelysning så kanske du tänker att det är inte så svårt. Det är väl bara att ta den där ljusslingan och veckla ut den runt din gran. Men det kan vara värt att lägga både tid och omsorg på placeringen av din julgransbelysning. Om du gör det kommer din julgran att sticka ut och producera en vacker effekt som kommer att imponera på din familj och dina vänner.

Välj rätt färg för dina lampor

Innan du ens får ut trädet och fluffar upp grenarna bör du bestämma dig för vilken typ av lampor du vill ha. Siktar du på den jublande färgglada glöden från flerfärgade lampor? Eller föredrar du den mer fridfulla looken som kommer från vita ljus? Om du väljer vitt måste du sedan bestämma dig för om du föredrar en sval ton eller en varm glöd.

När du väljer färg för din julgransbelysning, överväg resten av din inredning. En eklektisk blandning av dekorationer kommer att kompletteras med en rad ljusa, färgglada ljus. Kalla vita lampor fungerar bra med silver och blå toner, medan varmvita lampor vackert förstärker guld- och juvelnyanser.

Vad är LED-lampor och hur fungerar de?

LED-lampor håller snabbt på att bli förstahandsvalet för att dekorera julgranar med. De har varit det föredragna valet av proffs i åratal, och det är lätt att se varför hushållen ger sig i kast med att använda dem med.

LED-lampor håller upp till 5 gånger längre än traditionella glödlampor och är mycket snällare mot miljön. Förutom att de behöver bytas ut mer sällan använder LED-lampor mindre energi, vilket är bra för att hålla nere elräkningen. De producerar också väldigt lite värme, så de är svala vid beröring och säkra att ha på under längre perioder.