Spegelfolie ikea

DRÖMMARE Spegel, 16×50 cm – IKEA

Nyckeln till varje bra outfit är att se den i en ordentlig spegel! Dessa spegelpaneler skapar också känslan av ett större rum. Artikelnummer691.909.41.

DRÖMMARE Spegel, 16×50 cm. Du behöver inte borra hål eftersom spegelns baksida är självhäftande.

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

En väggspegel på höjden funkar utmärkt som helkroppsspegel . Sätter du istället upp dem horisontellt gör de att rummet upplevs större. Bygg en personlig …

Kolla in vårt stora utbud av speglar. Hos oss kan du köpa speglar i olika former och storlekar för hemmets alla rum, både i varuhus och online.

MADESJÖ Spegel, set om 4 – IKEA

MADESJÖ Spegel, set om 4

LOTS Spegel, 30×30 cm – IKEA

LOTS Spegel, 30×30 cm. Lägg till så många kvadrater du vill för att skapa formen och storleken på den spegel du vill ha.

HÄNGIG Spegel, vit/rund, 26 cm – IKEA

HÄNGIG Spegel, vit/rund, 26 cm Det blir mycket roligare att klä på sig själv om ditt barn har en egen spegel som dessutom går att ta loss och flytta runt. Det blir mycket roligare att klä på sig själv om ditt barn har en egen spegel på in- eller utsidan av garderobsdörren.

NISSEDAL Spegel, svart, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Spegel, svart, 40×150 cm. Häng den vertikalt eller horisontellt – och om du monterar spegeln med gångjärn kan du gömma nycklar och andra småsaker på krokar bakom.

AULI Skjutdörrpar, spegelglas, 200×201 cm – IKEA

AULI Skjutdörrpar, spegelglas, 200×201 cm Nyckeln till varje bra outfit är att se den i en ordentlig spegel! Dessa spegelpaneler skapar också känslan av ett större rum. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren. Spegeldörrar är inte bara praktiska, de gör också att ditt rum känns större.

Väggspeglar för alla rum i hemmet – IKEA

Väggspeglar för alla rum i hemmet – IKEA

Här hittar du ett stort utbud av väggspeglar i olika former och storlekar. Häng dem på väggen, med eller utan ram. Varför inte skapa en personlig spegelvägg?

FREBRO Spegel, 20×120 cm – IKEA

FREBRO Spegel, 20×120 cm.

Keywords: spegelfolie ikea, ikea drömmare, drömmare ikea, barnspegel ikea