Plastmatta ikea

KOLON Golvskydd, 120×100 cm – IKEA

En matta dämpar ljud, samlar upp dammpartiklar, skyddar golven mot slitage och är sköna att gå på. De kan även hjälpa till att dela in rummet i olika zoner.

KOLON Golvskydd, 120×100 cm. Det är genomskinligt, så din matta eller golv kommer att synas.

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

De här materialen ger en matta som är slitstark och lätt att hålla ren – vilket innebär att den också håller länge. En utematta på din uteplats, balkong eller …

Oavsett vilka varianter du väljer så ger mattor både komfort och stämning. Stora mattor avgränsar en sittgrupp, avlånga mattor mjukar upp dina steg i hallen och dörrmattor hälsar dig välkommen hem. Vi har allt från slitstarka och vackra ullmattor till tåliga trasmattor.

Utomhus- & balkongmattor – Mattor – IKEA

Mattor för balkongen & altanen – IKEA

Säg hej till en ny bomullsmatta. Med en vinnande kombination av lugna neutrala färger och tidlösa ränder är den här lilla mattan ett enkelt sätt att snygga till …

Om du är ute efter att ta stil och komfort från inomhus till en utomhus, ta en titt på våra utomhusmattor. De är tåliga nog att placeras utomhus (de tål regn, sol, snö, smuts) och eftersom båda sidor ser bra ut, kan du vända våra balkongmattor för en längre livslängd.

Mattor & golv för varje rum & stil – IKEA

Mattor & golv för varje rum & stil – IKEA

Har du svårt att välja mellan olika produkter? · STOENSE Matta, kort lugg, 80×150 cm · LANGSTED Matta, kort lugg, 60×90 cm · LOHALS Matta, slätvävd, 80×150 cm.

Titta ner och runt. Det finns gott om plats att väva in en matta eller uppdatera golvet i ditt hem. Ett mjukt fårskinn vid sängen på ett prisvärd laminatgolv. En stark sisalmatta under ditt matbord. Höga mattor nära soffan. Bläddra bland vårt urval av ryamattor och löpare för att hitta en färg, mönster, textur och storlek som passar ditt utrymme.

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Vi har många olika alternativ allt från dammsugarvänliga slätvävda mattor till tjocka ullmattor med lång lugg. En vacker stor matta blir en viktig …

Våra små mattor bidrar till mjukhet, värme och färg i vilket rum som helst. Välj mellan små mattor i många olika texturer, storlekar och stilar för att passa ditt utrymme och din stil. Mattorna finns med lång lugg, kort lugg och slätvävda modeller, alla till låga priser.

Stora mattor i olika mått – Värmebevarande & sköna – IKEA

Stora mattor i olika mått – Värmebevarande & sköna – IKEA

Stora mattor finns i massor av stilar och färger. Välj bland släta eller fluffiga modeller i olika mått. Beställ våra prisvärda och högkvalitativa mattor online.

SÖLLINGE Matta, slätvävd, grå, 65×150 cm – IKEA

SÖLLINGE Matta, slätvävd, grå, 65×150 cm. Antiglidmaterial på undersidan håller mattan på plats och minskar halkrisken.

VARIERA Lådmatta, transparent, 150 cm – IKEA

VARIERA Lådmatta, transparent – IKEA

VARIERA Lådmatta, transparent. Dämpar ljud och skyddar lådor och hyllplan mot repor. Dämpar ljud och skyddar lådor och hyllplan mot repor.

BAGGMUCK Skomatta, inom-/utomhus, grå – IKEA

BAGGMUCK Skomatta, inom-/utomhus, grå. Med en skomatta skyddar du golvet från smuts och grus. Gör städningen under skoställ och i förvaringsskåp smidigare, bara att ta ut och torka av.

LOHALS Matta, slätvävd, natur, 160×230 cm – IKEA

LOHALS – Köksmatta – naturfärgad och av jute – 160×230 cm – IKEA

Ger en rustik, avslappnad känsla till vilket utrymme som helst. Tillverkad av jute, som gör varje matta distinkt och unik.

Keywords: plastmatta ikea, textilplattor ikea