Ikea väska

Väskor & ryggsäckar – IKEA

Väskor & ryggsäckar – IKEA

13 produkter i resultat · DRÖMSÄCK Axelväska, 14 l · RÄCKLA Väska, hopvikbar, 48×36 cm/20 l · VÄRLDENS Ryggsäck, 31x15x49 cm/26 l · STARTTID Ryggsäck, 27x9x38 cm/12 …

Oavsett om du pendlar varje dag eller behöver en reseryggsäck för en långhelg, är våra väskor och ryggsäckar gjorda för att hjälpa dig när du är på resande fot. Ta en titt på våra lätta alternativ som viks ihop riktigt bra så att du alltid har en väska till hands för sista minuten-inköp.

Resväskor & ryggsäckar – IKEA

Resväskor & ryggsäckar – IKEA

Kassar, påsar & tygväskor. Här hittar du vår välbekanta blå klassiker – FRAKTA kasse. Men om du behöver något mindre, något som passar …

Det finns känslomässigt bagage. Den typen av bagage kan vi inte riktigt hjälpa till med. Men vi kan erbjuda hjälp med annat bagage, till exempel ryggsäckar, accessoarväskor och väskor på hjul. Kolla in vårt urval av bagage och övriga reseprylar, stora som små. Vi har också paraplyer, regnponchos och andra hjälpredor i vardagen.

VÄRLDENS Väska/ryggsäck, svart, 28x12x44 cm/16 l – IKEA

VÄRLDENS Väska/ryggsäck, svart, 28x12x44 cm/16 l Den här väskan kan du bära både på ryggen och i handen. Gjord av återvunnen polyester och har fack som rymmer dator och alla de där personliga sakerna du behöver när du tar dig mellan olika aktiviteter. Rymlig väska med dragkedja och många fack.

VÄRLDENS Gymväska, svart, 38×49 cm/15 l – IKEA

VÄRLDENS Gymväska, svart, 38×49 cm/15 l En enkel väska gjord av återvunnen polyester och med många smarta funktioner. Smidig att slänga över axeln när du ska till skolan eller gymmet – och enkel att vika ihop och stoppa ner i en större väska. Du kan bära väskan över axeln eller i handen.

Resväskor som hjälper dig på resan – IKEA

Resväskor som hjälper dig på resan – IKEA

Hitta ditt bästa ressällskap med en resväska från vårt sortiment. Oavsett om du behöver en väska på hjul, en ryggsäck med justerbara remmar eller en blandning av båda, kan en resväska hjälpa dig att ta med dig det du behöver. Och den kommer inte att prata sönder dig eller leda dig på villovägar.

Kassar, påsar & tygväskor – Förvaring – IKEA

Kassar & tygväskor för smart förvaring – IKEA

Letar du efter IKEA:s berömda blå påse? På denna sida hittar du vår FRAKTA samt många andra typer av shoppingväskor, återanvändbara väskor och mycket mer. Besök denna sida för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den mest praktiska behållaren för att bära runt dina saker.

VÄRLDENS series – IKEA

VÄRLDENS series – IKEA

VÄRLDENS series

KNÖLIG Väska, liten blå, 9×7 cm – IKEA

KNÖLIG Väska, liten blå – IKEA

KNÖLIG Väska, liten blå. Trött på att leta efter nycklar, mynt och andra småsaker i ryggsäcken? Då kommer du säkert att gilla den här lilla väskan med kedja för nycklar och en dragkedja som håller innehållet på plats. Enkel att hålla ren – bara att skölja och torka.

Ordning & reda i väskan – IKEA

Ordning & reda i väskan – IKEA

Ordning & reda i väskan

Keywords: ikea väska, ikea ryggsäck, ikea bag, ikea bags, ryggsäck ikea, väska ikea, ikea tote bag backpack, ikea väskor, ikea axelväska