Ikea utebord

Utebord – IKEA

Utebord – IKEA

Ett tåligt utebord är ett måste för att uteplatsen ska fungera när du vill samla familj och vänner för mysiga middagar på uteplatsen eller bara njuta för …

Utebord

Utebord och stolar för sommarminglet – IKEA

Med ett soffbord utomhus gör du loungeytan där ute komplett. Kombinera gärna med ett runt loungebord framför och ett mindre soffbord för utomhusbruk vid …

Låt vännerna mingla runt och njuta av sommarfesten med hopfällbara, slitstarka och snygga bord och stolar av naturligt akaciaträ och lackat stål. Perfekta utemöbler för allt från trädgårdsfest till vardagsavkoppling.

Utomhus soffbord – IKEA

Utomhus soffbord – IKEA

Hitta utemöbler som passar din uteplats, balkong eller altan. Vi har prisvärda utomhusmöbler och balkongmöbler i alla storlekar och material.

Utomhus soffbord

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 71 cm

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 71 cm – IKEA

VÄRMANSÖ Bord, utomhus, mörkgrå, 161×93 cm Ett robust bord med plats för 4–6 personer. Det har ett enkelt, modernt uttryck som lätt matchas med andra …

SJÄLLAND Bord, utomhus, mörkgrå, ljusgrå, Längd: 71 cm. Du kan välja mellan bordskivor i olika material, beroende på vad som passar dig och din uteplats och om du föredrar ett underhållsfritt material som aluminium eller värmen i slitstark eukalyptus. Stommen är gjord av rostfritt aluminium, vilket gör den stadig, lätt och underhållsfri.

BONDHOLMEN Bord, utomhus, grå, 108 cm – IKEA

BONDHOLMEN Bord, utomhus, grålaserad, 108 cm – IKEA

BONDHOLMEN Bord, utomhus, grålaserad, 108 cm. Det har plats för 4 personer och är gjort av högkvalitativ, slitstark eukalyptus med hantverksmässiga detaljer.

TORPARÖ Bord, utomhus, vit/hopfällbar, 130×74 cm – IKEA

TORPARÖ Bord, utomhus, vit/hopfällbar, 130×74 cm Matgruppen TORPARÖ kommer i olika storlekar – välj att använda den på en liten citybalkong eller en stor villaterrass. Slitstarka, underhållsfria material gör att du får ut det bästa av ditt uteliv! Materialen i denna utomhusmöbel är underhållsfria.

Utemöbler och balkongmöbler – bord, stolar & mer – IKEA

Utemöbler och balkongmöbler – bord, stolar & mer – IKEA

Hitta utemöbler som passar din uteplats, balkong eller altan. Vi har prisvärda utomhusmöbler och balkongmöbler i alla storlekar och material.

SUNDSÖ Bord+2 stolar, utomhus, grön/grön – IKEA

SUNDSÖ Bord+2 stolar, utomhus, grön/grön Den här produkten är perfekt på din balkong eller andra mindre utrymmen, eftersom den enkelt kan fällas ihop och ställas undan. Kommer monterad – och är också lämplig för kommersiellt bruk. Materialen i denna utomhusmöbel är underhållsfria.

VÄRMANSÖ Bord, utomhus, mörkgrå, 161×93 cm – IKEA

VÄRMANSÖ Bord, utomhus, mörkgrå, 161×93 cm Ett robust bord med plats för 4–6 personer. Det har ett enkelt, modernt uttryck som lätt matchas med andra utemöbler och tillbehör. Det rostfria aluminiumet tål att användas utomhus i många år. Enkel att hålla ren – torka bara av med en fuktig trasa.

Keywords: ikea utebord, utebord ikea, trädgårdsbord ikea, runt utebord ikea, ikea bord utomhus