Ikea upphängning

METOD Upphängningsskena, förzinkad, 200 cm – IKEA

METOD Upphängningsskena, förzinkad – IKEA

Förvaringstavlorna SKÅDIS erbjuder lättillgänglig, lekfull och flexibel förvaring. De kan användas på egen hand, men fungerar lika bra som skrivbordsavdelare …

METOD Upphängningsskena, förzinkad. Oroa dig inte över att montera och linjera köksskåpen – den här upphängningskenan gör det både enkelt och säkert. Du fäster bara skenorna på väggen först och hänger sedan på skåpen, lätt och smidigt.

Väggkrokar & kroklister – IKEA

Krokar för klädupphängning – IKEA

Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att hålla dina kläder skrynkelfria, snygga och lätta att hitta? Häng upp dem på galgar.

Få ordning hemme med hjälp av väggkorokar. Vi har kroklister, krokar som hänger över dörren, smart design som döljer skruvarna och krokar som du inte behöver skruva alls. Dessutom hittar du dem i många olika stilar och färger.

Väggförvaring & krokar – IKEA

Väggförvaring & krokar – IKEA

Väggförvaring & krokar

Lampfötter, lampsladdar & upphäng – IKEA

Lampfötter, lampsladdar & upphäng – IKEA

Hos oss hittar du ett stort utbud av lampfötter, lampsladdar och upphäng. Kanske testa vad en gammaldags lampsladd i textil kan göra för skillnad i ditt hem?

Gardintillbehör – Gardinupphängning & stålvajrar – IKEA

Gardintillbehör – Gardinupphängning & stålvajrar – IKEA

Med våra gardintillbehör sätter du enkelt upp gardinerna. Vi har både stålvajrar och krokar som garanterar att gardinupphängningen går som på en räls.

HEMMA Upphäng, vit, 1.8 m – IKEA

HEMMA Upphäng, vit, 1.8 m.8 m Du kan enkelt skapa en egen personlig taklampa genom att kombinera upphänget med valfri lampskärm.

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att hålla dina kläder skrynkelfria, snygga och lätta att hitta? Häng upp dem på galgar. Oavsett om din garderob innehåller hawaiiskjortor eller prickiga kjolar har vi galgar för en mängd olika typer av kläder. Kolla in vårt sortiment och organisera förvaringen av dina outfits.

LÄTTHET Upphängningsskena, 60 cm – IKEA

LÄTTHET Upphängningsskena, 60 cm. Krokarna, stängerna och benen ger din förvaring en ny dimension.

FIXA Krok- och upphängningsset 102 delar – IKEA

FIXA Krok- och upphängningsset 102 delar I serien FIXA finns alla de verktyg du behöver för att få ditt hem som du vill ha det. Komplettera de verktyg du redan har eller bygg ett bra start-kit för alla dina framtida projekt. Skruvarna och krokarna är av förzinkat stål för att skydda mot rost.

Keywords: ikea upphängning