Ikea bricka

Brickor, sängbrickor & träbrickor – IKEA

Brickor, sängbrickor & träbrickor – IKEA

Här hittar du brickor eller serveringsfat i alla möjliga olika former, storlekar och stilar. De är praktiska när du ska duka, servera frukost på sängen …

I vårt stora utbud av brickor och sängbrickor finns stora, runda brickor i såväl plast som trä. Varför inte en praktisk frukost- eller armstödsbricka?

FRAMKALLA Bricka, mönstrad, 43 cm – IKEA

FRAMKALLA Bricka, mönstrad – IKEA

FRAMKALLA Bricka, mönstrad.

VINTERFINT Bricka, blommönster röd, 32 cm – IKEA

VINTERFINT Bricka, blommönster röd, 32 cm En härligt julröd och rund bricka med ett kurbitsinspirerat blommigt mönster. Perfekt när du vill servera glögg med tilltugg, tårta till kaffet eller njuta av en mysig frukost i sängen. Brickan är praktisk till servering och även dekorativ i sig.

Serveringsfat & uppläggningsfat – IKEA

Serveringsfat & uppläggningsfat – IKEA

Mat, efterrätter, sidorätter och annat blir både vackrare och godare när de presenteras på trevliga uppläggnings- och serveringsfat. Hitta dina favoriter här!

En rund bricka för servering och uppvisning – IKEA

Mångsidighet och en snygg design är det som får GLATTIS brickan att utmärka sig i hemmet. Du kan använda den när du serverar dina gäster eller som ett dekorativt inslag i dina samlingar. Den runda ytan har en skyddande kant som gör att du säkert kan bära saker från ett rum till ett annat utan att behöva vara rädd för att spilla, oavsett om det är te, kaffe eller tilltugg. Förutom att servera gäster kan du också använda brickan som ett charmigt underlägg för dina småsaker, minnessaker och smycken. Mässingen ger den den där distinkta charmen som förstärker dina samlingar, oavsett var du ställer dem.

SKOGSVIKEN Bricka, svart, 10×15 cm – IKEA

SKOGSVIKEN Bricka, svart, 10×15 cm En avskalad design med ett djärvt uttryck i svart. Serien SKOGSVIKEN erbjuder smarta sätt att organisera ditt utrymme och ge ditt badrum lite attityd.

VINTERFINT Bricka, trädmönster flerfärgad, 20×28 cm – IKEA

Keywords: ikea bricka, bricka ikea, rund bricka ikea, brickställ ikea, ostbricka ikea, marmor bricka ikea