Dessertglas ikea

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 6 cm

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 6 cm – IKEA

Upptäck vårt stora utbud av glas för att hitta några som matchar din smak och stil. Vi har flaskor, vinglas, karaffer, vattenglas och tillbringare i en …

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 6 cm. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

IKEA 365+ Glas, klarglas, Rymd: 30 cl

IKEA 365+ Glas, klarglas, Rymd: 30 cl – IKEA

Utforska vårt utbud av drinkglas för cocktails, whiskey och andra drinkar. Våra coctailglas och drinkglas säljs individuellt eller i par. Läs mer här!

IKEA 365+ Glas, klarglas, Rymd: 30 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

STORSINT Dessertvinsglas, klarglas – IKEA

STORSINT Dessertvinsglas, klarglas. Komplett glasserie designad för att det du dricker ska smaka ännu bättre, bland annat genom kupans form som får dofter och smaker att utvecklas. Kristallglas med fin lyster och klang när du skålar.

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Upptäck vårt stora utbud av glas för att hitta några som matchar din smak och stil. Vi har flaskor, vinglas, karaffer, vattenglas och tillbringare i en mängd olika stilar som kan passa ditt kök och din matplats. Vilka typer av glasprodukter behöver du för att fullända ditt kök?

VARDAGEN Glas, klarglas, Höjd: 12 cm – IKEA

VARDAGEN Glas, klarglas, Höjd: 12 cm. Livet är en fest, som mest består av vardagar. Gör det bästa av dem genom att servera goda måltider på den här enkla, tidlösa servisen.

IKEA 365+ Glas, klarglas, 20 cl

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 9 cm – IKEA

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 9 cm. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

Drinkglas & cocktailglas gör middagen festlig – Glas – IKEA

Drinkglas & cocktailglas gör middagen festlig – IKEA

Utforska vårt utbud av drinkglas för cocktails, whiskey och andra drinkar. Våra coctailglas och drinkglas säljs individuellt eller i par. Läs mer här!

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 13.5 cm

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 13.5 cm – IKEA

IKEA 365+ Glas, klarglas, Höjd: 13.5 cm. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

IKEA 365+ Glas, klart glas, 18 cl – IKEA

IKEA 365+ Glas, klart glas, 18 cl IKEA 365+ serien indeholder alt til borddækning – og er værdsat for sin enkelhed til hverdag eller krydret med farver og tilbehør. Fremstillet af hærdet glas, der både kan bruges til varme og kolde drikke. Kan også bruges til varme drikke, dog højst 80 grader.

Keywords: dessertglas ikea, ikea dessertglas